top of page

MOTIVATIE

Al toen ik net begon met muziek maken vond ik het fantastisch om op het podium te staan. Waar anderen zenuwachtig waren was ik in mijn element. Als ik nadenk over wat ik als muzikant wil bereiken kijk ik al gauw naar artiesten zoals Snarky Puppy en Jacob Collier die met hun fantastische ideeën en vaardigheden mensen inspireren en ontroeren. Dat is wat ik wil, ik wil mensen bereiken met mijn muziek. Het liefst zo veel mogelijk. Ik wil op het podium staan met grote artiesten zoals Bruno Mars of John Mayer en daarmee de wereld rond touren.

Buiten het succes wat ik graag zou willen hebben wil ik vooral ook beter worden, meer chops leren en mezelf ontwikkelen tot een zeer veelzijdig artiest. Ik wil samenspelen met de beste muzikanten die er zijn en ik ben bereid om daar veel tijd in te investeren want als iemand een toetsenist zoekt dan wil ik degene zijn die ze kiezen. Ook wil ik meer leren over wat het betekent om toetsenist te zijn. Ik wil alles weten over synths en effecten zodat ik altijd met een goede sound op kan komen dagen. 

Ik wil muziek maken, met de beste muzikanten op een zo hoog mogelijk niveau. Ik denk dat ik dit op Codarts kan bereiken en daar wil ik 100 procent voor geven.

bottom of page